Σκληρη θεση του Mαξιμου προς στον Ζαεφ



Σκληρη θεση του Mαξιμου προς στον Ζαεφ 

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, στο Twitter πως βρίσκεται στο Άμστερνταμ για να στηρίξει την εθνική ομάδα της Μακεδονίας. Συγκεκριμένα είπε: «Βρίσκομαι στο στάδιο του Άμστερνταμ και δίνω την ισχυρή μου υποστήριξη στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας», παραλείποντας το «Βόρεια» από το όνομα της χώρας του.
Εφερε την  έντονη δυσφορία της Αθήνας 

Η εν λόγω ανάρτηση, που έρχεται ως συνέχεια άλλων αντίστοιχων κινήσεων το τελευταίο διάστημα, έφθασε εντός λίγων δευτερολέπτων στο Μαξίμου, με την αντίδραση να συνοψίζεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Κ», στη φράση «ως εδώ και μη παρέκει».

Το Μαξίμου φαίνεται πως αποφάσισε να κρατήσει πιο σκληρή θέση προς τη Βόρεια Μακεδονία, 
Προχωροντας στην  κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων να μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο… «και βλέπουμε», ενώ ήταν προγραμματισμένη για τον επόμενο μήνα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.