Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του Π.Πολάκη!

 


Το Facebook επέβαλλε τριήμερο αποκλεισμό στον προσωπικό λογαριασμό του Παύλου Πολάκη

Σε ανακοίνωση του ο τέως υπουργός αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος αποκλεισμός αφορά σε δημοσιεύσεις που έγιναν σε διάστημα 4 - 5 ημερών.
«Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν περνάει εύκολα η δολοφονία χαρακτήρα με τη λάσπη, τη διασπορά fake αντι-επιστημονικών απόψεων που μου αποδίδονται ελαφριά τη καρδία από γαλάζιους "έγκριτους δημοσιολόγους" τύπου Φιλιππίδη και επικλήσεις προς τον Αλ. Τσίπρα "να επιληφθεί"…, επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook!

Kαι καλά, αυτοί έχουν κάθε λόγο να με φιμώνουν, άλλωστε δεν ντράπηκαν να αφαιρέσουν τον λόγο από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή…, αλλά αυτό το Facebook μπορεί να μας εξηγήσει πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που "αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό" στις αναρτήσεις μου; Και μάλιστα σε 3 αναρτήσεις με απόσταση 4-5 μήνες η μια από την άλλη… (14/10/20 - 4/1/21 - 25/6/21).

Αν παρενοχλείται ή εκφοβίζεται ουσιωδώς η κυβέρνηση από τα λεγόμενά μου… τότε εντάξει, σας καταλαβαίνω!

Ένα πάντως να θυμάστε…: προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!», γράφει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.