κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ...Eπιχείρηση μπορεί να απολύσει οποιος δεν εμβολιαζεται

 Παράλληλα αλαλούμ, με παπατζήδες κι αβανταδόρους..! | του Γιώργου  Παληγεώργου - Γιωργος Παληγεώργος | RED LINE

κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ...Eπιχείρηση μπορεί να απολύσει οποιος δεν εμβολιαζεται


Ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης,{ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΝΝΝ]ανέφερε ότι δεν θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχουν ούτε προνόμια, ούτε τιμωρίες, ούτε κούνημα του δαχτύλου για όσους δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. «Είναι σεβαστή η ανησυχία για τα εμβόλια. Όμως σήμερα μετά από 1,5 δισ. εμβολιασμένων δεν μπορεί να υπάρχει η ίδια ανησυχία με αυτή που υπήρχε τον Ιανουάριο» είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

 «Χθες ΕΙΠΕ .. ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος ....τωρα αρχιζει το σεναριο του αν... για να βγαλει την ειδηση..τυπου παπατζη και αβανταδωρου ......... και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεώς του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το, δήθεν δικαίωμά του, να μην εμβολιαστεί. Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση».


 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.