Αυξάνονται τα νέα κρούσματα Covid στη Βρετανία - Παραμένουν χαμηλοί οι αριθμοί των ημερήσιων θανάτων



Η Βρετανία κατέγραψε επιπλέον 26.068 κρούσματα COVID-19 σήμερα, τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό από τις 29 Ιανουαρίου, αυξάνοντας κατά 70% τον απολογισμό επτά ημερών σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Παρά την αύξηση των νέων κρουσμάτων, οι αριθμοί των ημερήσιων θανάτων παραμένουν σε χαμηλά διψήφια επίπεδα. Δεκατέσσερις θάνατοι ανακοινώθηκαν σήμερα, λιγότεροι από τους 23 που καταγράφηκαν μία ημέρα πριν.

Οι επιστήμονες έχουν πει ότι η τάση υποδεικνύει πως η ταχεία εκστρατεία εμβολιασμών αποδυνάμωσε τη σύνδεση μεταξύ των μολύνσεων και των θανάτων. Ο απολογισμός επτά ημερών για τους ανθρώπους που εισήχθησαν στο νοσοκομείο κατέγραψε αύξηση 6%, με 263 ημερήσιες εισαγωγές.

Βάσει των στοιχείων, το 84,9% των ενηλίκων έχει λάβει μια πρώτη δόση εμβολίου, ενώ στο 62,4% έχουν χορηγηθεί και οι δύο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.