Προκλητικός και πάλι ο Ακάρ..Οι Τούρκοι να μοιραστούμε τον πλούτο του Αιγαίου μαζί με τους Έλληνες για να μην χαθούν οι πόροι του Ελληνικού λαού!!





 Ο τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, προκλητικός και πάλι! Σε τοποθέτηση του περιγράφει πάλι την  προστασία των συμφερόντων της «Γαλάζιας Πατρίδας», καθώς και την απάιτηση της Τουρκίας  για συνδιαχείριση του πλούτου στην περιοχή «ανάμεσα στις δύο χώρες», μή υπολογίζοντας κυριαρχικά δικαιώματα.

Και όπως συνήθως κατηγορεί τηνπατρίδα μας  ότι δεν τηρεί το μορατόριουμ, που έχει συμφωνηθεί στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

΄Συγκεκριμένα δήλωσε όπως πάντα ότι ""Οι Τούρκοι  συναντούμε μερικές φορές τις προκλητικές ενέργειες των Ελλήνων συνομιλητών μας. Για παράδειγμα; Υπάρχει η Συμφωνία των Αθηνών που συνάψαμε αμοιβαία το 1988. Σε αυτό το πλαίσιο, βλέπουμε ότι παρόλο που υπάρχει συμφωνία για μορατόριουμ και για μη διεξαγωγή δραστηριοτήτων όπως ασκήσεις μεταξύ 15 Ιουνίου και 15 Σεπτεμβρίου και στις εθνικές μας εορτές, αυτό δεν τηρείται».

Και υποστήριξε με έμφαση ότι η μεγαλύτερη ζημιά στις μάταιες προσπάθειες του Έλληνα γείτονά μας θα είναι για τον ελληνικό λαό. Οι πόροι του ελληνικού λαού δεν πρέπει να χαθούν.Γιαυτό πρέπει να μοιραστεί ο πλούτος
αυτής της περιοχής μεταξύ των χωρώνΕλλάδας Τουρκίας με δίκαιο τρόπο και στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, και να οικοδομήσουμε μαζί ένα ειρηνικό μέλλον.


Το ιλαροτραγικό των δηλώσεων του είναι ότι δεν έχουν  βλέψεις, νομικά, για τη γη όποιουδήποτε. Αλλά είναι αποφασισμένοι, και ικανοί να προστατεύσουν  τα δικαιώματα, και τα συμφέροντα της Γαλάζιας Πατρίδας  συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.