Γερμανικό βέτο στους τουρίστες απο την Βρεταννία. Ζητά την απαγόρευση εισόδου έστω και αν έχουν εμβολιαστεί στην Ευρώπη.

 Η εφημερίδα TIMES του Λονδίνου σε έγκυρο δημοσίευμα της αναφέρει ότι η Γερμανία είναι έτοιμη να μην επιτρέψει την είσοδο  Βρετανούς τουρίστες, άσχετα αν έχουν εμβολιαστεί, εξαιτίας της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα.

Η Γερμανία θέλει να χαρακτηρίσει την Βρεταννία ως χώρα υψηλού κινδύνου λόγω της μετάλλαξης  του κορονοϊού.

Με αυτήν την τακτική η Γερμανία βάζει στην απέναντι πλευρά τις χώρες του Νότου που περιμένους τους Βρεταννούς τουρίστες για την καλοκαιρινή περίοδο και έπονται αντιδράσεις έντονες από πλευράς Ελλάδας, Κύπρου, Ισπανίας, Πορτογαλίας και Μάλτας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή η γερμανική πρόταση-αξίωση θα συζητηθεί από ανώτερους Ευρωπαίους και εθνικούς αξιωματούχους στην ευρεία επιτροπή αντιμετώπισης της κρίσης της πανδημίας και αναμένονται αντιδράσεις

Η Μέρκελ είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον στην επίσημη εξοχική του κατοικία στο Τσέκερς την επόμενη εβδομάδα.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.