Τουρκοκρατούμενη Συρία,, Καλοκαίρι και η Τουρκία κόβει το νερό σε χωριά!

 


Το πρακτορείο Firat αναφέρει σε δημοσίευμα του ότι οι Τούρκοι
μετά την αλλαγή της δημογραφικής δομής του Αφρίν και με την επίθεση σε άλλες περιοχές μειώνει και την ροή νερού από τον ποταμό Ευφράτη  που συνεχίζεται περισσότερο από 4 μήνες και υπολειτουργούν σε σχεδόν μηδενικό ποσοστό


Η μείωση  της ροής του νερού 
έχει περιορίσει τη σωστή λειτουργία των αντλιών νερού και των δικτύων πόσιμου νερού.

Η μερική λειτουργία του αντλιοστασίου στο Til Semin επηρέασε τη γεωργία στην πόλη El Hîşa και στα χωριά του Girê Spî. Επιπλέον, ο σταθμός υδροδότησης στην πόλη El Hîşa, που παρέχει νερό σε δεκάδες χωριά, έχει επίσης επηρεαστεί από τη μείωση του νερού στον Ευφράτη.

Ο σταθμός νερού στην πόλη El Hisha παίρνει νερό από την αντλία νερού στο Til Semin, η οποία λειτουργεί μόνο για 4 ώρες σε 48 ώρες. Αυτά προκάλεσαν έλλειψη νερού στην πόλη El Hîşa και στα χωριά της. Η αντλία λειτουργεί για 4 ώρες για να αποθηκεύσει το πόσιμο νερό στο κανάλι. Ωστόσο, αυτό δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων που αντιμετωπίζουν τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα χωριά που λαμβάνουν πόσιμο νερό από την αντλία στην πόλη El Hîşa είναι: El Hêşa, El Xazlî Xerbî, El Xazlî Şerqî, Xazlî Kiêşîş, El Huriya, Hîşa El Şibil και Şêx Hesen.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.