ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ,,,,ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ.. ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

 


Στην αρχή της  εβδομάδας που έρχεται η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα προνομια που αφορουν τους εμβολιασμένους, πως θα κινούνται σε κλειστούς χώρους

Σε πρόσφατες δηλώσεις του οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα σε περισσότερους κλειστούς χώρους το χειμώνα και ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι θα είναι θέμα των επιχειρήσεων τι θα κάνουν και ποιους πολίτες θα δέχονται,,Βέβαια μετακυλύει την ευθύνη στους επιχειρηματίες λέγοντας ότι δεν θα υποχρεώσουμε κανέναν επιχειρηματία. Όταν όμως στο κλειστό χώρο θα μπαίνουν οι εμβολιασμένοι, οι επιχειρηματίες θα κινηθούν προς το συμφέρον τους. Αν στο εστιατόριο βρεθεί κρούσμα θα πρέπει να κλείσει».

Μην ξεχνάμε ότι  υπάρχουν και τα τεστ και ότι ο συστηματικός έλεγχος για έναν πολίτη που δεν έχει εμβολιαστεί, είτε γιατί δεν έχει έρθει η ημερομηνία του ραντεβού του, είτε γιατί το έχει επιλέξει, είναι μια δικλείδα ασφαλείας που αρκεί για να μην υπάρχουν διακρίσεις. Άλλωστε άνοιξαν ολόκληρη χώρα επιτρέποντας ως προϋπόθεση εισόδου (σε κάθε καρυδιάς καρύδι) τα rapid test…

Ως… ειδικός επί των πάντων έκανε και εκτίμηση για την πορεία των εμβολιασμών και φυσικά έριξε ευθύνες σε πιθανή μείωση του ρυθμού στους «αντιεμβολιαστές», γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει και κάποιος να ευθύνεται για όλες τις αστοχίες.

«Αν ο ρυθμός διατηρηθεί όλο το καλοκαίρι θα πάμε καλά. Αν τα 4.300.000 γίνει 7 εκατομμύρια θα έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν ξέρουμε όμως αν αυτός ο ρυθμός θα κρατηθεί. Το κίνημα του αντιεμβολιασμού δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο».




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.