Γ. Τράγκας: Παίζουν με τις ζωές μας!



Ενώ η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πιέζει και εκβιάζει τον πληθυσμό ότι αν δεν εμβολιαστεί δεν θα μπορεί να δει την αγαπημένη του ομάδα ποδοσφαίρου ή να πάει στην ταβέρνα και το μπαρ που επιθυμεί, την ίδια ώρα εξαπολύει ένα κύμα φόβου και ανησυχίας με τις αντιφατικές αποφάσεις της ή τις προειδοποιήσεις της με τα εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά.  Από χθες ανακοινώθηκε ότι απαγορεύεται να κάνουν το εμβόλιο της Astra Zeneca οι έχοντες ηλικία κάτω των 60 ετών. Εκατοντάδες χιλιάδες, ένας άγνωστος αριθμό που δεν έχει κάνει ακόμη τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Astra Zeneca, παραμένει στο κενό, ανήσυχος για την πρώτη δόση που ήδη έχει κάνει. Aόριστα προγραμματισμένος και ωθούμενος σε ένα από τα υπόλοιπα εμβόλια για τη δεύτερη δόση!

Ουδείς γνωρίζει από τους κυβερνητικούς και ουδείς λέει στους πολίτες που έκαναν το Astra Zeneca, είτε τις δύο δόσεις είτε τη μία δόση, γιατί απαγορεύεται κάτω των 60 ετών. Από ποια ερευνητικά αποτελέσματα φτάσαμε στο σημείο το εμβόλιο της Astra Ζeneca να απαγορευθεί στις ηλικίες κάτω των 60 ετών. Ποιες είναι οι παρενέργειες;

Η χθεσινή απαγόρευση έρχεται λόγω της συχνότητας των θανάτων και των παρενεργειών που προκάλεσε το Astra Zeneca; Γιατί κάτω των 60 ετών δεν χορηγείται και άνω των 60 μπορεί να χορηγηθεί; Επίσης πως είναι δυνατόν κάποιος που έκανε την πρώτη δόση να καταφύγει τώρα σε ένα εμβόλιο mRNA για να κάνει τη δεύτερη δόση, π.χ. της Pfizer ενώ όλοι γνωρίζουν ότι και αυτά τα εμβόλια απαιτούν δύο δόσεις και είναι διαφορετικής παραγωγής; Ας είμεθα προσεκτικοί γιατί όλη αυτή η αντισυνταγματική πίεση σε όλο τον κόσμο πιθανότατα θα βγάλει άσχημα αποτελέσματα.

Όλο αυτό το πράγμα που εκπορεύεται από το Μαξίμου είναι αντισυνταγματικό και χωρίζει τους πολίτες σε δύο κατηγορίες: Σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Είναι ωμή παραβίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Είναι ωμή παραβίαση του Συντάγματος που απαγορεύει τις διακρίσεις και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα δυσφορίας και μίσους που επιτείνει την τυραννική οικονομική ατμόσφαιρα και τα προβλήματα των πολιτών.

Σήμερα θέλω να ρωτήσω την κυβέρνηση και τους λοιμωξιολόγους πως θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να μάθουμε σε λίγο επισήμως ότι ένα ή περισσότερα από αυτά τα εμβόλια επιφέρουν γενετικές μεταλλάξεις και παρενέργειες που έχουν να κάνουν με το ανοσοποιητικό σύστημα ή με τον γενετικό κώδικα. Τα υπόλοιπα που λέει ο, μη ειδικός, κ. Πιερρακάκης, είναι αντιεπιστημονικά και ιδιαίτερα αντιδημοκρατικά. Θα πρέπει μάλιστα κατά τη γνώμη πολλών συνταγματολόγων και δικαστών να πάρει θέση η Δικαιοσύνη διότι ο μισός πληθυσμός με όσα λέγονται παραμένει ακάλυπτος και ανήμπορος, αφού βιάζεται τόσο το Σύνταγμα των Ελλήνων όσο και η διεθνής νομοθεσία, ειδικότερα η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για μη υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον οποίον υπέγραψε και η Ελλάδα!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.