Επιχειρηματίας στη Ρόδο απειλούσε να αυτοκτονήσει γιατί του κλείσανε το μαγαζί λόγω μουσικής


Σε απελπισία ένας επιχειρηματίας στη Ρόδο, ο οποίος απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει, διότι του σφράγισαν το μαγαζί, λόγω μουσικής. 

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική της Ρόδου,το πρωί της Τρίτης  ένας επιχειρηματίας απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας ώστε να τον μεταπείσουν. 

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος -μπαρ στο Φαληράκι, διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι δεν ευδοκίμησε η προσφυγή του για τη μη σφράγιση του καταστήματός του και απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, οι αστυνομικοί τού βεβαίωσαν πρόστιμο, χωρίς να κατέβουν καν από το αυτοκίνητο. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι απελπισμένος καθώς έχει καταστραφεί οικονομικά.

Το συμβάν είχε τελικά αίσιο τέλος, όταν ο πολίτης πείσθηκε να κατέβει. Εντούτοις, η κίνησή του δείχνει το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι μαγαζάτορες.

Όλο αυτό λίγες ημέρες μετά τις απειλές Ν.Χαρδαλιά σε επιχειρηματίες για την μουσική στην εστίαση. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αντάρτικο» των καταστηματαρχών ο Νίκος Χαρδαλιάς εξαπέλυσε μία 3λεπτη επίθεση στη... μουσική.
Ο κ.Χαρδαλίας χαρακτήρισε την επιστροφή της μουσικής «εξαιρετικά επικίνδυνη» γιατί με αυτή η άνθρωποι «χορεύουν», «τραγουδάνε» και «χαλαρώνουν πίνοντας αλκόολ» πετώντας «σταγονίδια», ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως τα αντάρτικα «δεν θα περάσουν». Μάλιστα χαρακτήρισε «παράλογες» τις απαιτήσεις για επαναφορά της μουσικής. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.