“Είχαμε συμφωνία με την Ελλάδα να μην κάνουμε ασκήσεις” δηλώνει ο Τσαβούσογλου!


Ο  Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε στο περιθώριο του Φόρουμ της Αττάλειας μια δήλωση που πρέπει να άμεσα να διαψευστεί από την ελληνική πλλευρά:

«Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει τις προκλήσεις της για να αναπτυχθούν οι σχέσεις μας και για να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση…«Η Ελλάδα ανακοινώνει τώρα NAVTEX. Είχαμε μια συμφωνία να μην εκδώσουμε NAVTEX και να κάνουμε ασκήσεις το καλοκαίρι, αλλά και σε εθνικές επετείους. Η Ελλάδα το παραβίασε αυτό. Πρέπει να σταματήσουν αυτές τις προκλήσεις».


 Επειδή ο κ.Τσαβούσογλου κάνει αυτές τις δηλώσεις σ΄ ένα φόρουμ με συμμετοχές από πολλές χώρες του κόσμου, καλό είναι να υπάρχει και η ελληνική διάψευση…


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.