Πυρκαγιά στην Καμηλόβρυση Λαμίας,Τέθηκε υπό έλεγχο...





Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Καμηλόβρυση Λαμίας.

Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη PZL.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, η άμεση και συντονισμένη επιχείρηση επιγείων και εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε μία ώρα να τεθεί υπό έλεγχο.

Οι πρώτες φλόγες ξεκίνησαν σε πουρνάρια απέναντι από τον καταυλισμό των Ρομά και χάρη στη μορφολογία του εδάφους έφυγε προς την πλαγιά του βουνού, δημιουργώντας ένα μεγάλο μέτωπο καθώς το αρχικό μήκος παράλληλα του δρόμου ήταν 30 περίπου μέτρα.

Η πυρκαγιά πρόλαβε και έκαψε 10 στρέμματα δασικής έκτασης (πουρνάρια), ενώ στο σημείο θα μείνει εκτός από πυροσβεστικό όχημα και μία υδροφόρα του δήμου για το φόβο αναζωπυρώσεων. Στον τόπο του συμβάντος μετέβη και το ανακριτικό τμήμα για τη διερεύνηση των αιτιών εκδήλωσης της επικίνδυνης πυρκαγιάς.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.