Οι εργαζομένοι της ΕΑΒ Ελληνικης αεροπορικης βιομηχανιας καταγγέλουν τον Αδ.Γεωργιάδη!

 


Οι  εργαζομένοι της ΕΑΒ Ελληνικης αεροπορικης βιομηχανιας καταγγέλουν τον Αδ.Γεωργιάδη!


ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝΑΤΠΥΣΟΝΤΑΣ ...Για τηλεπωλησεις κατι πουλαγε..... αλλα για την ελληνικη αεροπορικη βιομηχανια που ειναι βαρεου τυπου βιομηχανια με βαρεια μηχανηματα και λιαν ειδικευμενο προσωπικο με νοου χαου πραγματικα υψηλο δεν μπορει να τα συνδεει ολα και να τα κανει τηλεβιβλιοπωλησεις ......

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο εργαζομένων της ΕΑΒ αναφέρει:

Το σωματείο εργαζομένων Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, καταγγέλλει την χωρίς προηγούμενο παρέμβαση του υπουργού ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, υπέρ  εργολαβικής εταιρείας όταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Δ.Σ του σωματείου χάνοντας κάθε λογική και ψυχραιμία που απορρέει από την θέση του .
Έθεσε ωμά το δίλημμα ότι η  εργολαβική εταιρία θα αναλάβει έργο σε κρίσιμα υποσύνολα  της παραγωγικής διαδικασίας που αφορά την κατασκευή κομματιών του F16 ή σε διαφορετική περίπτωση η εταιρία θα κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης και όλοι οι εργαζόμενοι θα ψάχνουν για δουλειά … ….
Τέτοιο πλασάρισμα από υπουργό υπέρ των συμφερόντων ανταγωνιστικών για την ΕΑΒ εταιριών δεν έχει ξαναγίνει .
Τους λέμε σε όλους τους τόνους ότι ο εκβιασμός δεν θα περάσει !! Είμαστε αποφασισμένοι να κρατήσουμε τον δημόσιο χαρακτήρα της εταιρίας και να διασφαλίσουμε το μέλλον των εργαζομένων και των οικογενειών μας !

 το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Α.Β.

 ΦΩΤΟ ΑΠΟ zoygla. gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.