ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ !!

 


Χιλιάδες εργαζόμενοι, νέοι, συνταξιούχοι, άνεργοι ένωσαν τη φωνή τους και έδωσαν το παρόν στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας λέγοντας όχι στο εργασιακό σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας.

Νέες κινητοποιήσεις προανήγγειλε η ΓΣΕΕ.Οι σημερινές κινητοποιήσεις ενάντια στο εργασικαό ξεχαρβάλωμα που συμβαίνει ,κρίνονται άκρως επιτυχημένες με προσέλευση πάρα πολύ κόσμου!

Τα επόμενα σχέδια της ΓΣΕΕ είναι η κλιμάκωση των αντιδράσεων των Συνδικάτων και του εργασιακού κόσμου γενικότερα, Η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου ήταν άκρως εντυπωσιακή και μεγάλη όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας!

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.