ΤΑΞΕΙΔΙ ΤΟΥ Ν.ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

 Ο υπουργός Εξωτερικών έγινε δεκτός από την πρόεδρο του Κοσόβου Βιόσα Οσμάνι Σαντριού και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και τις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, όπως αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών.


 Επίσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου Άλμπιν Κούρτι.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και η ετοιμότητα της Ελλάδας να στηρίξει τις ευρωπαϊκές προσπάθειες στην περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

 
Συναντήθηκε ακόμη με τον πρόεδρο της Βουλής της αποσχισθείσας σερβικής επαρχίας, Γκλάουκ Κονιούφτσα, καθώς και με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών και Διασποράς Ντονίκα Γκερβάλα-Σβαρζ.

Ο υπουργός Εξωτερικών συνοδεύεται από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη.

Τέλος θα  έχει συναντήσεις με υπηρετούντες εκεί Έλληνες υπαλλήλους διεθνών οργανισμών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.