ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ,Η ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

Σε συνέντευξη του στην Όλγα Τρέμη ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει κατηγορηματικά ότι ""Τον χειμώνα σε κλειστό θέατρο ή εστιατόριο δεν θα μπαίνει κανένας μη εμβολιασμένος"".
Ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι οι τελικές αποφάσεις για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, καθώς και ποιες ομάδες θα αφορά, θα ληφθούν μέσα στο καλοκαίρι.
Διχάζει και διαιρεί μια κοινωνία στά δύο ,,οι εμβολιαμσένοι και μη....

Όπως  επίσης διχάζει δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εργαζομένων με τους μεν δημοσίους που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν  αν μην απολύονται λόγω της απαγόρευσης απο το Σύνταγμα , ενώ  οι ιδιωτικοί που είναι στο έλεος της αυθαίρετης απόλυσης απο τους εργοδότες αναφέρει ότι ""αλλάζει το πράγμα""
Πως όμως ο ίδιος που αναφέρεται στο Σύνταγμα προσπερνά ηη ξεχνά εσκεμμένα το άρθρο 5 απο το Αναθεωρημένο Σύνταγμα καθώς και το άρθρο 7 επίσης...

 'Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

**5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

Και το άρθρο 7(Καμιά ποινή χωρίς νόμο, απαγόρευση βασανιστηρίων)

 2. Tα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.