Διχαστικός πάλι ο πρωθυπουργός από την Σύνοδο Κορυφής"!Είστε εμβολιασμένοι, είστε ασφαλείς - Είστε ανεμβολίαστοι, κινδυνεύετε"

Από τις Βρυξέλλες και την Σύνοδο Κορυφής ο Κ.Μητσοτάκης έστειλε μύνημα προς τους Ελληνες για τον εμβολιασμό..με αφορμή την μετάλλαξη δέλτα του κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στην πατρίδα μας!

Ανέφερε τα εξής σχετικά με την πανδημία που είναι ένα από τα τρία κύρια θέματα της συνόδου..

"Στο ζήτημα τώρα του covid, αναμένουμε την άμεση ενεργοποίηση από όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού από την 1η Ιουλίου έτσι ώστε να επιτραπεί με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών εντός της ΕΕ. Όμως η μεγάλη πρόκληση εξακολουθεί και παραμένει η επιτάχυνση του ρυθμού των εμβολιασμών καθώς βρισκόμαστε πια αντιμέτωποι με τη μετάλλαξη Δέλτα η οποία έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Θέλω να επαναλάβω ένα μήνυμα πάρα πολύ απλό το οποίο μετέφερε χθες και ο κορυφαίος επιδημιολόγος Αμερικανός ο κ. Φάουτσι. Είστε εμβολιασμένοι, είστε ασφαλείς. Είστε ανεμβολίαστοι, κινδυνεύετε. Τόσο απλά, τόσο καθαρά".

 Επίσης δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε πλεόνασμα διαθέσιμων εμβολίων για όλες τις ηλικίες στην πατρίδα μας και θέλω να κάνω ακόμα μία έκκληση στους συμπολίτες μας να σπεύσουν να εμβολιαστούν έτσι ώστε να χτίσουμε το τείχος ανοσίας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα ελληνοτουρκικά αλλά και στο Κυπριακό ζήτημα όπου δήλωσε κατηγορηματικά ότι απορρίπτει την λύση των δύο κρατών στο νησί!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.