ΗΠΑ: Και πέμπτος νεκρος από τους επιβαίνοντες στο αερόστατο που συνετρίβη στο Αλμπουκέρκι

 ΗΠΑ: Υπέκυψε ο πέμπτος από τους επιβαίνοντες στο αερόστατο που συνετρίβη στο Αλμπουκέρκι

  ΗΠΑ: Και  πέμπτος νεκρος από τους επιβαίνοντες στο αερόστατο που συνετρίβη στο Αλμπουκέρκι

« τέσσερις άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματα που υπέστησαν στο δυστύχημα του αερόστατου» και «ένα ακόμη πρόσωπο διακομίστηκε σε τοπικό νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά η αστυνομία του Αλμπουκέρκι μέσω Twitter. Αργότερα χθες οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο τραυματίας, ένας άνδρας, υπέκυψε και αυτός στα τραύματά του.

Το δυστύχημα προκάλεσε διακοπή στην ηλεκτροδότηση σε 13.000 σπίτια και επιχειρήσεις, σύμφωνα με την τοπική εταιρεία ηλεκτρισμού PNM. Πάντως η παροχή αργότερα αποκαταστάθηκε «σε όλους τους πελάτες που επλήγησαν», διευκρίνισε.

Το αερόστατο φαίνεται ότι παρασύρθηκε από τον άνεμο, χτύπησε σε καλώδια μεταφοράς ρεύματος και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Το καλάθι του έπεσε σε έναν δρόμο της συνοικίας Γουέστ Σάιντ, κοντά σε ένα φαρμακείο, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σάνπορτ του Αλμπουκέρκι, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA). Το μπαλόνι χωρίστηκε από το καλάθι μετά τη συντριβή και κατέληξε σε άλλο σημείο.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.