Στοιχεία δείχνουν τον δολοφονηθέντα Τάσο Μπερδέση ως άνθρωπο του Μένιου Φουρθιώτη..

 


Συγκεκριμένα μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Survival Secret» του καναλιού «Ε», το οποίο και κέρδισε, ο Τάσος Μπερδέσης προσλήφθηκε ως σεκιούριτι από τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου καναλιού, Φίλιππο Βρυώνη.

 Μάλιστα η ιστοσελίδα  patrasgossipnews.gr, με τίτλο ""ένας πατρινός “γίγαντας” στο πλευρό του Φίλιππου Βρυώνη"", αναφέρει ότι  ο ""αρκετά έμπειρος και μπαρουτοκαπνισμένος"" στο άθλημα της πυγμαχίας Τάσος Μπερδέσης, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. 

Σε καθημερινή βάση βρίσκεται στο πλευρό του πρώην ιδιοκτήτη του «ΕΤV», με μοναδική αποστολή να εξασφαλίσει την ασφάλειά του. Και με εντολή να αντιμετωπίζει τα πάντα με την ψυχραιμία που τον διακρίνει! “Στις επιχειρήσεις μου δεν επιλέγω αδύναμα στελέχη, αλλά μόνο δυνατούς επαγγελματίες”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνάντηση ο επιχειρηματίας που κατάφερε να γεμίσει την Αττική και ολόκληρη την Ελλάδα με υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες"".


 Υπάρχουν  πληροφορίες και στοιχεία ότι ο Τάσος Μπερδέσης εργαζόταν –από ένα χρονικό σημείο και έπειτα- και για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη.

Οι τελευταίες δολοφονικές ενέργειες αποδίδονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ του υποκόσμου

Να σημειωθεί  ότι  καμμία από τις προηγούμενες εκτελέσεις ανθρώπων «της νύχτας» που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει εξιχνιαστεί.


Να  σημειωθεί πως ο δολοφονηθείς Τάσος Μπερδέσης, κατηγορήθηκε το 2007 για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αθωώθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου. Στην πορεία κατηγορήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία, κι αθωώθηκε επί ομόφωνα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Το 2015 αντιμετώπισε κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.