Ανήλικοι λήστεψαν μαθητές στην Αγία Παρασκευή



Το βράδυ της Κυριακής ανήλικοι επιτέθηκαν σε μαθητές Γυμνασίου για να τους ληστέψουν , απειλώντας τους με μαχαίρια, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαθητές Γυμνασίου δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ανηλίκων με στόχο να τους αρπάξουν τα λιγοστά χρήματα που είχαν πάνω τους.

Το περιστατικό συνέβη στον προαύλιο χώρο σχολείου την ώρα που τα παιδιά έπαιζαν. Τα μέλη της συμμορίας των ανηλίκων απομόνωσαν ένα από τα παιδιά, το απείλησαν με μαχαίρι και του άρπαξαν τα μόλις 10 ευρώ που είχε πάνω του.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και μετά από λίγη ώρα συνελήφθησαν δύο ανήλικοι 13 και 15 ετών, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με στόχο τη ληστεία, ενώ πάνω τους βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.