Η τουρκική θετική ατζέντα δεν προβλέπει ελληνική άσκηση δυτικά των Ψαρών!Η Τουρκία έχει τη δική της “θετική ατζέντα” στα ελληνοτουρκικά. Προφανώς δεν ταιριάζει με τη δική μας και καλό θα ΄ναι στην Αθήνα όσοι έχουν την ευθύνη των αποφάσεων απλά να το αποδεχτούν.

Οι Τούρκοι προχώρησαν σε μία ακόμη αντι-NAVTEX με την οποία αμφισβητούν το δικαίωμα των ελληνικών ΕΔ να κάνουν ασκήσεις δυτικά από τα Ψαρά!

Ορισμένοι μπορεί να έχουν …συνηθίσει αυτή την πρακτική των Τούρκων και να προσπερνάνε αδιάφορα τέτοιες ενέργειες. Κοιτώντας πίσω μάλλον θα πρέπει να παραδεχτούν ότι δια της μεθόδου της “συνήθειας” οι Τούρκοι από το 1974 ,έχουν κάνει πολλά εις βάρος μας στο Αιγαίο.
militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.