Νέα περιστατικό βίας στην Γερμανία .Άνδρας επιτέθηκε σε περαστικούς με μαχαίρι!


 


 
Ένας άνδρας στις 6 π.μ. επιτέθηκε ξαφνικά σε δύο άτομα στην Ερφούρτη της Γερμανίας σύμφωνα με πληροφορίες της "Bild", που επικαλείται την αστυνομία.
«Ο δράστης μιλούσε γερμανικά, είναι 20 έως 30 ετών και φοράει καφέ πουλόβερ και σκούρο παντελόνι φόρμας. Έχει ξανθά προς κοκκινωπά σγουρά μαλλιά και πρόσωπο με σημάδια»


Μάλιστα, η αστυνομία της Γερμανίας έχει επιστρατεύσει μέχρι και ελικόπτερα για τον εντοπισμό του, αφού διαφεύγει της σύλληψης.
Οι δύο τραυματίες ηλικίας 45 και 68 ετών λαμβάνουν ιατρική βοήθεια για μαχαιριές.
«Προς το παρόν δεν μπορούμε να παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με τη σοβαρότητα των τραυματισμών» δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Τζούλια Νεούμαν.
Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Würzburg της Βαυαρίας, περίπου 120 χιλιόμετρα ανατολικά της Φρανκφούρτης.


Ο ύποπτος συνελήφθη, ενώ προηγουμένως οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν στο πόδι, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει. Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών ο άνδρας, λίγες στιγμές πριν τη σύλληψή του και ενώ ήταν σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε περαστικούς και τους μαχαίρωσε.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.