«Βουτιά» θανάτου για άνδρα - Έπεσε από τον όγδοο όροφο γραφείων στη Λ.Συγγρού


Ένας άνδρας ηλικίας 40 - 45 έπεσε από τον όγδοο όροφο συγκροτήματος γραφείων στη λεωφόρο Συγγρού 348, στην Καλλιθέα και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας στις 15:17 ανέβηκε από την εξωτερική σκάλα στον όγδοο όροφο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε στο κενό.

Ο άγνωστος άνδρας φαίνεται να ανεβαίνει τις σκάλες ασφαλείας που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του κτηρίου που βρίσκεται στην συμβολή της Λ. Συγγρού με την οδό Λάμπρου Κατσώνη. Λίγα λεπτά αργότερα και αφού φαίνεται να έχει ανέβει στον 8ο όροφο, ο άνδρας βουτάει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι έτρεξαν να δουν αν ο άνθρωπος είχε τις αισθήσεις του όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Ο άγνωστος άνδρας είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 8 όροφο.

Μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ταυτοποίησει τον άνδρα που έκοψε το νήμα της ζωής του με αυτόν τον τρόπο. Προς το παρόν έχουν ληφθεί τα δακτυλικά του αποτυπώματα και οι αρχές ερευνούν τις εξαφανίσεις που έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.