Λαμία: Το φίδι τον περίμενε στον νιπτήρα!


Τετ - α - τετ με ένα φίδι μεγαλύτερο από 1 μέτρο, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/6), επαγγελματίας στην περιοχή των Καλυβίων Λαμίας.

Το μεγάλο φίδι, είχε καταφύγει στην τουαλέτα του γύρω από τη βρύση, αναζητώντας προφανώς λίγη δροσιά.

Παρά το αρχικό σοκ, ο άνθρωπος βρήκε την ψυχραιμία και σκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έφτασε με τον κατάλληλο εξοπλισμό προκειμένου να απομακρύνει τον απρόσκλητο, αλλά ακίνδυνο επισκέπτη, όπως επισήμαναν.

Πράγματι, το φίδι πιάστηκε με την ειδική αρπάγη και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο φυσικό του περιβάλλον, όπου δε θα τρομάζει τους ανθρώπους και θα συνεχίσει να είναι χρήσιμο για τις καλλιέργειες, απομακρύνοντας άλλα βλαβερά είδη.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με το Κέντρο Δηλητηριάσεων, στη χώρα μας μόνο 5 είδη, όλα οχιάς, είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, ενώ ακόμη δύο φίδια ο Σαπίτης με το Αγιόφιδο έχουν επίσης δηλητήριο, αλλά είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο.

lamiareport.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.