Νεκρό σε βόθρο εντοπίστηκε το μωρό που αγνοείτο



Νεκρό σε βόθρο βρήκαν το μωρό οι αρχές που έσπευσαν να το εντοπίσουν στα Νέα Μάλγαρα το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς αγνοείτο.
Το 18 μηνών αγοράκι που είχε εξαφανιστεί στα Νέα Μάλγαρα το μεσημέρι, εντοπίστηκε νεκρό λίγο αργότερα μέσα σε βόθρο.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για τη συγκεκριμένη περιοχή μετά από ενημέρωσή της από την ΕΛ.ΑΣ περίπου στις 2:30 το μεσημέρι και αμέσως η ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του,
Το 18 μηνών μωρό χάθηκε ενώ το πρόσεχαν οι παππούδες του και μόλις ενημερώθηκε η μητέρα για το γεγονός, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδάκι ήταν με τους παππούδες του όταν έπεσε στον βόθρο που ήταν δίπλα από το σπίτι τους.
Οι έρευνες είχαν εξαρχής στραφεί στον βόθρο καθώς το αγοράκι διέφυγε της προσοχής τους ενώ βρισκόταν στη αυλή του σπιτιού.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.