Στο Μαξίμου το πόρισμα της Επιτροπής Βιοηθικής για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό


Το πόρισμα της Επιτροπής Βιοηθικής σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε από την επιτροπή να γνωμοδοτήσει για το αν πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζομένους σε μονάδες υγείας και φροντίδας ηλικιωμένων.

Το πόρισμα θα προτείνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς και απομένει να διευκρινιστεί αν θα υπάρξει αντίστοιχη πρόταση και για άλλους κλάδους, όπως αυτός των εκπαιδευτικών. Ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε πολιτικό επίπεδο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.