“Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα ασχοληθεί κυρίως με τη Ρωσία κι όχι με την Τουρκία” δηλώνει ο Μπορέλ!


Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα επικεντρωθεί στη Ρωσία και δεν θα εμβαθύνει στις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ κατά τη διάρκεια συνόδου κορυφής των ηγετών του Συμβουλίου  δήλωσε o Ύπατow Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζ.Μπορέλ. Για να το πούμε απλά οι Ευρωπαίοι επιβραβεύουν όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα η Τουρκία και καλό είναι εδώ στην Αθήνα να σταματήσουμε να “παραμυθιαζόμαστε”.

«Σχετικά με την Τουρκία και την Κύπρο, δεν περιμένω το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να προχωρήσει βαθύτερα στο ζήτημα των σχέσεων Τουρκίας-ΕΕ, διότι θα ασχοληθεί πολύ με την  Ρωσία», δήλωσε ο Μπορέλ ,γράφει η Cyprus Mail.

Οι απειλές των Βρυξελλών αποδεικνύονται για μία ακόμη φορά κούφια λόγια.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.