Έκτακτη ενημέρωση σήμερα για τις μάσκες



Οι αποφάσεις της αναμένεται να ανακοινωθούν στις 18:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ενώ παρόντες θα είναι ακόμα η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας θα αφορά όλους τους πολίτες (εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) σε εξωτερικούς χώρους, ενώ ισχυρή σύσταση θα γίνει για χρήση της όπου υπάρχει συνωστισμός.

Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι άμεση η ισχύς της απόφασης, λόγω του καύσωνα που «χτυπά» τη χώρα μας, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατο το να φορέσει κάποιος μάσκα με αυτές τις συνθήκες.

Στο τραπέζι πιθανόν θα τεθούν και άλλα ζητήματα που αφορούν σε μία σειρά άρσης νέων περιοριστικών μέτρων, όπως το άνοιγμα των κέντρων διασκέδασης, αλλά και των μπαρ στους κλειστούς χώρους, αλλά προτεραιότητα έχει δοθεί στο θέμα των μασκών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.