ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ-ΤΗΝ ΈΠΝΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΈΡΙΑ



Σοκάρει η ομολογία του πιλότου, όπου παραδέχτηκε τελικά πως εκείνος σκότωσε την άτυχη Καρολάιν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των άρχων η άτυχη 20χρονη έψαχνε ξενοδοχείο στην Αθήνα ,προφανώς με σκοπό να φύγει από το σπίτι τους. Εκείνο το βράδυ όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς  ο πιλότος, λογομάχησαν έντονα και πιάστηκαν στα χέρια και πάνω στη συμπλοκή την έπνιξε.
Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν υπήρχε συνεργός και ποιος είναι. 

Τα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο
Οι ανατροπές έγιναν μέσα σε λίγες ώρες, ενώ όπως προέκυψε από την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, ο πιλότος γνώριζε από χθες ότι θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.
Μάλιστα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, οι Αρχές σεβάστηκαν την επιθυμία του να είναι στο μνημόσυνο της Καρολάιν, στην Αλόννησο.
 Ελικόπτερο της ΕΛΑΣ παρέλαβε τον πιλότο, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν ήταν μία τυχαία επιλογή.
Οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους που όπως όλα δείχνουν ήταν και αυτά που «είπαν» ποιος είναι στην πραγματικότητα ο δολοφόνος της Καρολάιν.

Η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας στο σπίτι του, το smart watch που φορούσε η Καρολάιν και μια εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο, ήταν τα τρία στοιχεία που έδειξαν τον πιλότο.

Το smart watch που είχε στο χέρι της η νεαρή μητέρα κατέγραψε σε βιομετρική εφαρμογή παλμούς σε χρόνο που σύμφωνα με την κατάθεση του πιλότου ήταν νεκρή.
Μία εφαρμογή στο κινητό του δείχνει μετακίνησή του βάσει ύψους από τη σοφίτα όπου έγινε το έγκλημα στο υπόγειο της μονοκατοικίας και σε χρόνο που σύμφωνα με την αρχική του κατάθεσή, ήταν δεμένος.
Η κάρτα μνήμης της κάμερας «έλειπε» από την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας της 20χρονης

Πιο αργά το απόγευμα και πριν ο πιλότος ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν, έγιναν γνωστές πληροφορίες για τη σχέση του ζευγαριού που τελικά δεν ήταν τόσο ρόδινη όσο φαινόταν.
Όπως προκύπτει, η 20χρονη Καρολάιν είχε συνεχείς προστριβές με τον σύζυγό της και, μάλιστα, είχε πει ότι θέλει να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους,
Οι πληροφορίες αυτές που είχαν στα χέρια τους το τελευταίο διάστημα οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών φαίνεται πως «ξαναέχτισαν» το κάδρο των υπόπτων.
Πρόκειται για στοιχεία που προέρχονται από άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν η 20χρονη και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.