Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.Ξεκινάει με πρώτη της υπόθεση την Εποπτεία Ταμείου Ανάκαμψης

 

Είκοσι δύο χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης συμμετέχουν στην ενισχυμένη αυτή συνεργασία (εξαιρούνται η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ιρλανδία, η Σουηδία και η Δανία).  

 Είναι ο  νέος ευρωπαϊκός θεσμός για την αντιμετώπιση της απάτης και της διαφθοράς επί των πόρων της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η επικεφαλής της Λάουρα Κέβεσι (Laura Kövesi) πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς της Ρουμανίας,έκανε λόγο για "ιστορική στιγμή".

"Η επιτυχία μας είναι ζήτημα αξιοπιστίας για την Ενωσή μας",δήλωσε!

Το πρώτο σοβαρό εγχείρημα είναι η εποπτεία της δαπάνης των δισεκατομμυρίων ευρώ του σχεδίου ανάκαμψης τα οποία θα διανεμηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την αντιμετώπιση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία και η πρόληψη της κατάχρησης ή διασπάθισής τους.

Έδρα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι το Λουξεμβούργο όλως τυχαίως!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.