“Καλά κάνουν οι άνθρωποι και απεργούν!” – “Δεν τα έχουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο!”


ΜΕ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Να θες να πετύχεις “αγανακτισμένους επιβάτες”, για να ενεργοποιήσεις αντανακλαστικά κοινωνικού αυτοματισμού, και να πετυχαίνεις επιβάτες που τα βάζουν με τους πλοιοκτήτες, λένε στον αέρα πως οι απεργοί έχουν δίκιο και πως το νομοσχέδιο είναι σφαγείο! Αυτή είναι η αμήχανη θέση στην οποία βρέθηκαν σήμερα οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, με μια επιβάτη να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να ακυρώνει τον σχεδιασμό τους.

Όχι, δεν είχαμε ενημερωθεί. Είχαμε πάρει τηλέφωνο, γιατί μάθαμε ότι προκηρύχθηκε απεργία στις 16, αλλά οι πλοιοκτήτριες μας λέγανε ότι τα πλοία θα ταξιδέψουν κανονικά. Εμείς δεν τα βάζουμε με τον κόσμο που κάνει απεργία, τα βάζουμε με τους πλοιοκτήτες που δε μας ενημερώνουν. Μέχρι και τελευταία στιγμή μας έλεγαν ότι θα ταξιδέψουν.


Κι όταν ο δημοσιογράφος της λέει για την ταλαιπωρία που θα υποστεί, απαντά.

Κοιτάξτε, η ταλαιπωρία και το κόστος υπάρχει, γιατί δεν υπάρχουν και συγκοινωνίες σήμερα, αλλά εντάξει, τι να κάνουμε; Εμείς δεν τα έχουμε με τους απεργούς. Γιατί εργαζόμενοι είμαστε όλοι και το νομοσχέδιο είναι σφαγείο!
Αντίστοιχη περίπτωση έτυχε και στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ-1, με τους επιβάτες να θεωρούν υπεύθυνες τις πλοιοκτήτριες εταιρίες και όχι τους απεργούς, για την ταλαιπωρία που υφίστανται.

Είχαμε κλείσει, η εταιρεία δεν παίρνει καμία ευθύνη. Μας είπαν ότι θα γίνει κανονικά το δρομολόγιο και είμαστε εδώ και περιμένουμε. Καλά κάνουν οι άνρθωποι και κάνουν την απεργία τους και μπράβο τους. Είμαστε εδώ, θέλουμε ενημέρωση, η εταιρεία τίποτα…Αν ούτε τα στημένα ρεπορτάζ δε βγαίνουν στα κανάλια, είναι κι αυτό ένα δείγμα για το πόσο “δημοφιλής” είναι η κυβέρνηση και το νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση, και πόσο (δεν) προχωρά η απόπειρα να καλλιεργήσει αντανακλαστικά κοινωνικού αυτοματισμού ενάντια στη σημερινή απεργία!
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.