Πορεία στο κέντρο της Αθήνας, κλειστοί οι δρόμοι γύρω από τη Βουλή

φωτο parapolitika.gr

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr κλειστοί είναι οι γύρω δρόμοι από τη Βουλή, καθώς πραγματοποιείται η πορεία για το εργασιακό νομοσχέδιο (είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή) στο κέντρο της Αθήνας. Με συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από το 8ωρο», σωματεία διαδηλώνουν κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Εκτός των άλλων, κλειστές είναι η Πανεπιστημίου και η Σταδίου. Με τη χώρα να... παραλύει από τις απεργιακές κινητοποιήσεις.  

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν η ΑΔΕΔΥ, το ΠΑΜΕ και το ΕΚΑ (Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας). Στο Σύνταγμα έγινε συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ενώ από τα Προπύλαια ξεκίνησε η πορεία φοιτητών και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος. 




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.