Κομισιόν: Αρση αποκλεισμού από τις εκδόσεις χρέους για οκτώ τράπεζες


Η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι οκτώ τράπεζες οι οποίες είχαν προηγουμένως αποκλειστεί από  τις κοινοπρακτικές εκδόσεις χρέους που θα χρηματοδοτήσουν το Ταμείο Ανάκαμψης των 800 δισ. ευρώ θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε επόμενες εκδόσεις ομολόγων.

Σύμφωνα με πηγές του Reuters, οι τράπεζες αυτές είναι οι Nomura, UniCredit, Credit Agricole, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Bank of America και Deutsche Bank.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει την αξιολόγηση των άλλων δύο τραπεζών που είχαν αποκλεισθεί από την πώληση ομολόγων, τη Natixis και τη NatWest.

Την Τρίτη οι δέκα αυτές τράπεζες δεν είχαν λάβει μέρος στην πρώτη έκδοση χρέους για το Ταμείο Ανάκαμψης, από την οποία η Ε.Ε. άντλησε 20 δισ. ευρώ. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.