Κίνα:Προσπάθεια της κυβέρνησης για συγκράτηση τιμών στις πρώτες ύλες μέσω μείωσης των εκθέσεων στα εμπορεύματα της διεθνώς

 



Η Κίνα ενέτεινε την προσπάθεια της να συγκρατήσει τις τιμές των πρώτων υλών, επεκτείνοντας την εποπτεία της στη διαπραγμάτευση εμπορευμάτων από κρατικές επιχειρήσεις στις διεθνείς αγορές.

Επίσης, δεσμεύθηκε να απελευθερώσει τα αποθεματικά της χώρας στα βασικά μέταλλα.

Η κρατική επιτροπή εποπτείας και διαχείρισης assets, έχει δώσει εντολή στις κρατικές επιχειρήσεις να ελέγχουν τα ρίσκα και να περιορίζουν την έκθεση τους στις διεθνείς αγορές εμπορευμάτων, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Στις εταιρείες έχει δοθεί εντολή να ανακοινώνουν τις μελλοντικές τους θέσεις ώστε να εξετάζονται από την επιτροπή.

Η εθνική υπηρεσία τροφίμων και στρατηγικών αποθεμάτων, σύντομα θα απελευθερώσει κρατικά αποθέματα μετάλλων, όπως χαλκό, αλουμίνιο και ψευδάργυρο, ανέφερε η υπηρεσία.

Τα μέταλλα αυτά θα πωλούνται σε παρτίδες σε κατασκευαστές.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.