Εντυπωσιακά κι απόκοσμα σύννεφα κάλυψαν τον ουρανό της ΛάρισαςΤα σύννεφα «Mammatus» ή «μαστικά σύννεφα» έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό της Λάρισας προκαλώντας ένα θεαματικό σκηνικό.
Οι συγκεκριμένοι σχηματισμοί σύννεφων που μοιάζουν απόκοσμοι είναι συνήθως προάγγελοι επερχόμενης καταιγίδας ή έπονται αυτής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένοι σχηματισμοί εκτείνονται για εκατοντάδες μίλια σε κάθε κατεύθυνση και αποτελούνται κυρίως από πάγο, σύμφωνα με το larisanet.gr.

Τα σύννεφα αυτά είναι πολύ εντυπωσιακά και προσφέρουν αξιοσημείωτο θέαμα κυρίως όταν μάλιστα το φως του ήλιου αντανακλάται από αυτά, όπως φαίνεται και στο θεαματικό βίντεο.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.