Επεισόδιο με πυροβολισμούς σε πολυκατοικία στον Αλιμο..Η αστυνομία ερευνά τα στοιχεία για το συμβάν


 




Η αστυνομία "σαρώνει" την περιοχή στον Άλιμο γύρω από την οποία σημειώθηκε το περιστατικό με πυροβολισμούς, ώστε να εντοπίσει τον δράστη.
Άγνωστος πυροβόλησε κατά διαμερίσματος πολυκατοικίας στην περιοχή του Αλίμου, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06:30 όταν ο άγνωστος πυροβόλησε κατά διαμερίσματος τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Κουμουνδούρου.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα γύρω διαμερίσματα, ένας ένοικος του τρίτου ορόφου διαπίστωσε πως υπήρχε τρύπα από σφαίρα στον εξωτερικό τοίχο, η οποία είχε διαπεράσει και τη μονάδα του κλιματιστικού.
Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Η έρευνα της ΕΛΑΣ
Τώρα οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής μήπως και εντοπίσουν αυτόν που πυροβόλησε.
Μέχρι στιγμής δεν θεωρούν πως το συγκεκριμένο διαμέρισμα ήταν στόχος, αλλά και το διπλανό δεν κατοικείται.
Στο σημείο έχει βρεθεί ένας κάλυκας, που σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είναι από εννιάρι όπλο.
Αγωνία για την έξαρση της εγκληματικότητας
Το εν λόγω περιστατικό έρχεται μετά τις μαφιόζικες εκτελέσεις σε Σεπόλια και Βάρη, γεγονός που εντείνει την αγωνία για την έξαρση της εγκληματικότητας.
Την Κυριακή δολοφονήθηκε ένας 32χρονος μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια, ενώ χθες το πρωί έπεσε νεκρός ο παλαίμαχος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης σε δρόμο στη Βάρη.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, αναφέρθηκε, μιλώντας στο Mega, στην έξαρση της εγκληματικότητας τονίζοντας πως «έχει ξαναγίνει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 αυτό που γίνεται τώρα, υπήρχε έξαρση που φαγώθηκαν οικογένειες ολόκληρες».
"Φοβάμαι για τους συναδέλφους. Αυτοί ζουν ανάμεσά μας. Υπήρχε μια παλιά πρακτική οι πληρωμένοι εκτελεστές να έρχονται από το εξωτερικό» είπε και διαβεβαίωσε πως οι «πολίτες δεν είναι ανυπεράσπιστοι».
«Ανυπεράσπιστοι είναι όσοι είχαν κάποιο παρελθόν και είναι μέσα σε αυτή τη μηχανή και αλέθονται. Παλαιότερα υπήρχε ένας κώδικας ακόμα και σε αυτού του τύπου τις δολοφονίες».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.