ΚΟΥΒΕΛΑΣ -ΓΑΚΗΣ :ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!

 

 Οι ιατροί καθηγητές Δ.Κούβελας κια Δ.Γάκης σε δημοσιεύσεις τους αναφέρουν ότι είναι αντισυνταγματική η επιβολή προνομίων στους εμβολιασμένους καθώς και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που εμπίπτει στους τόμους της Δίκης της Νυρεμβέργης..

Και όλα αυτά με την δήλωση σοκ του Αδωνι Γεωργιάδη που υποστήριξε ότι μία επιχείρηση μπορεί να απολύσει  έναν εργαζόμενο αν αυτός δεν θέλει να εμβολιαστεί καθώς και την διχαστική δήλωση του Κ.Μητσοτάκη περί απαγόρευσης εισόδου σε μη εμβολιασμένους σε καταστήματα εστίασης,

 Κατά τον ιατρό-καθηγητή Δ.Κούβελα υπάρχουν νομικές ηθικές και δεοντολογικές συμβάσεις για το τι μπορεί να κάνει ένας γιατρός. Απαγορεύεται η πολιτεία να κοινοποιήσει οποιαδήποτε προσωπική  πληροφορία. Το θέμα της υποχρεωτικότητας είναι καλυμμένο με πάνω από ένα άρθρο του Συντάγματος..

Επίσης τόνισε ότι είναι καθαρά η ιατρική η συζήτηση απόρρητη μεταξύ ασθενή-ιατρού.Ούτε στο δικαστήριο. Κανένας γιατρός δεν μπορεί. Η νομοθεσία έχει καθοριστεί από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης
Και όσον αφορά το Σύνταγμα και την επιλεκτική χρησιμοποίηση του τονίζει ότι
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ μας είναι η προστασία του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και όχι ότι μας αρέσει.

Οι συζητήσεις που προτρέπουν στάσεις και συμπεριφορές αντίθετες με το Σύνταγμα, είναι ποινικώς κολάσιμες!
Αντιθέτως, η προστασία των Συνταγματικών αξιών και αρχών είναι υποχρέωση όλων των Πολιτών.

Ο ιατρός -καθηγητής Δ.Γάκης επίσης σε δημοσίεσυη του στο Facebook θέτει το θεμελιώδες αξιακό ερώτημα  προς τη ΠΤΔ Κ.Σακελλαροπούλου αλλά και τους φορείς που επιμένουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό..


ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΜΗ_ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ κα ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;
Όταν άκουσα την κορυφαία Δικαστικό, μέχρι πρόσφατα, να λέει μπροστά στην κάμερα αναφερόμενη στους πολίτες που δεν θέλουν να εμβολιαστούν,  ότι «το Σύνταγμα δεν αναγνωρίζει δικαίωμα να θέτεις σε κίνδυνο την ζωή του άλλου», έμεινα έκπληκτος!

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΜΗ_ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ κα ΠΡΟΕΔΡΕ;
Αν καταλάβατε το τι εκστομίσατε , ΕΙΠΑΤΕ , εν ολίγοις, ότι το εμβόλιο δεν προστατεύει … Τότε μόνο έχει βάση αυτό που είπατε!
Τότε γιατί φαγώνονται να εμβολιαστούν όλοι , αφού δεν προστατεύει;
Η αυταρχικότητα και η επιβολή, προκαλεί αντίδραση που είναι, πάντα επιζήμια, κυρίες και κύριοι πολιτικοί...

Ακούει κανείς;; Θέλουν τελικά διχασμένο λαό,,σε εμβολιαμσένους και μη ,,,η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ..



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.