Πάει περίπατο η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.Μ.Ρούτε :Η Ουγγαρία δεν έχει πλέον καμία δουλειά στην ΕΕ.

Με αφορμή νόμο που ψηφίστηκε από την Ουγγρική Βουλή με τον οποίο υπάρχουν  διακρίσεις κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, ο
πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε δήλωσε με έμφαση ότι ""Η Ουγγαρία δεν έχει πλέον καμιά δουλειά στην Ευρωπαϊκή Ένωση".

Κατά τον ίδιο με τον νόμο αυτόν που υπερψηφίστηκε, η Ουγγαρία δεν έχει θέση στην Ευρώπη των 27 γιατί είναι η Ευρώπη των ""αξιών"" δήλωσε εμφατικά. Βέβαια κατά τον ίδιο υπάρχουν άλλες 26 χώρες για να αποφασίσουν ,,,,


Ο Ρούτε έκανε τη δήλωση αυτή κατά την άφιξή του στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Όποια χώρα ή πολιτικός δεν συμφωνεί με τις επιταγές του κατεστημένου της ""Ευρωπαϊκής Ένωσης "" θεωρείται παράδειγμα προς αποφυγή και οδηγείται προς την έξοδο!Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.