Τι έκανε τελικά ο Μητσοτάκης στην Αίγυπτο;



Μετά τη σημερινή απογοητευτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αίγυπτο  στο τέλος της συνομιλίας με τον πρόεδρο της Αιγύπτου έχει κανείς αμφιβολία για το τι έχει παραχωρήσει ''κρυφά'' και με εντολή Γερμανίας στην Τουρκία;


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις δηλώσεις που έκανε μετά από τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Αιγύπτου δήλωσε ότι η Ελλάδα αναμένει από την Τουρκία ''τα λόγια να μεταφραστούν σε πράξεις, οι προκλήσεις σε προσεγγίσεις και οι αγεφύρωτες διαφορές για τις θαλάσσιες ζώνες να αποκτήσουν έναν ορίζοντα διευθέτησης στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Τόσο απλά και τόσο καθαρά γιατί για εμάς η προβολή ισχύος είναι πάντα η προβολή επιχειρημάτων''.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ακόμα ότι ''σε κάποιους τομείς, όπως το εμπόριο, η προστασία του περιβάλλοντος και ο τουρισμός, είναι δυνατή η αμοιβαία επωφελής συνεργασία'' με την Τουρκία! Όλα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι  έχουν κάνει την Ελληνική εθνική κυριαρχία σκουπίδι, αλλά εισβάλλουν κανονικότατα μέσω του παράνομου μνημονίου που έχουν υπογράψει με την Λιβύη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζοντας την ''εμπιστοσύνη του αναφορικά με το μέλλον της Λιβύης, στην διάσκεψη του Βερολίνου'', στην οποία όμως η  Ελλάδα ΔΕΝ συμμετέχει! Γεγονός που είχε στηλιτεύσει ανοιχτά ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Μία διάσκεψη με απαράδεκτη σύνθεση, καθώς η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα η οποία συνορεύει με την Λιβύη και όμως απουσιάζει από την σύνοδο, ενώ αντίθετα συμμετέχει η Τουρκία που τα μόνα σύνορα της με την Λιβύη είναι αυτά που προκύπτουν από το παράνομο μνημόνιο που υπέγραψε με την απελθούσα κυβέρνηση Σαράτζ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.