Το νέο νομοσχέδιο της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας - ΉΠΑ στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας!

 


Την  Τρίτη  κατατίθεται στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας. ο Νόμος περί Άμυνας και Διακοινοβουλευτικής Εταιρικής Σχέσης ΗΠΑ-Ελλάδας 2021, όπως ονομάζεται επίσημα, θα τεθεί για συζήτηση στην ημερήσια διάταξη της επιτροπής. Αν τελικώς υπερψηφιστεί, θα ανοίξει πλέον ο δρόμος για την κατάθεση του προς ψήφιση στην ολομέλεια του Σώματος της Γερουσίας.

Το νομοσχέδιο έχει διαμορφωθεί και έχει τεθεί υπό διακομματική αιγίδα με προεξάχοντα τον Ρόμπερτ Μενέντεζ,ως προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας,  και του γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο,  Έτσι λοιπόν βασίζεται  στον νόμο East Med Act. Ως εκ τούτου, προβλέπει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη αναβάθμιση της αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών αλλά και για τη υποστήριξη του εκσυγχρονισμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.