Στις Βρυξέλλες ο αρχηγός του ψευδοκράτους στην Κύπρο . Τυχαία η όχι η συνάντηση κα η ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με τον Κ.Μητσοτάκη;;

Φωτογραφία ανέβηκε στα μέσα απο την τουρκική πλευρά και το τουρκικό πρακτορείο εισήσεων Anadolou που δείχνει τον αρχηγό του ψευδοκράτους Τατάρ να συνομιλεί χαμογελαστός με τον Κ.Μητσοτάκη στο περιθώριο της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες!

Αλήθεια πόσο  πιστευτή γίνεται η δικαιολογία του ΄Έλληνα Πρωθυπουργού ότι διασταυρώθηκαν στο πρωϊνό του ξενοδοχείο και μίλησαν για δύο λεπτά;;

Και μέσα στα δύο αυτά λεπτά του ανέλυσε την πάγια θέση μας στο Κυπριακό;; Διαβάστε την δήλωση του πρωθυπουργού:
«Του επανέλαβα την πάγια θέση μας ότι με τη λύση των δύο κρατών δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Και ότι είναι μια λύση η οποία απορρίπτεται – όχι μόνο γιατί αντιβαίνει στις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – και γιατί είναι παντελώς ασύμβατη με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Άρα στην Ευρώπη, στις Βρυξέλλες, ο κ. Τατάρ δεν πρέπει να μιλάει για δύο κράτη γιατί κανείς δεν θα τον ακούσει. Η συζήτηση σταματάει εν τη γενέσει της», συμπλήρωσε.

 Καμμιά περαιτέρω εξήγηση ηη διευκρίνηση από τον πρωθυπουργό


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.