ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:ΤΟ 81 % ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

 Κατά τον πρόεδρο της ΓΣΕΕΕ Γιώργο  Καββαθά  η εφαρμογή του νεου πτωχευτικύ κώδικαθα οδηγήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην απώλειά της και μάλιστα με διαδικασίες fast track με μονομερή ενεργοποίηση της πτωχευτικής διαδικασίας από έναν εκ των πιστωτών»

Το 81% των επιχειρήσεων της εστίασης βρσκεται σε κίνδυνο με το νέο πτωχευτικό νόμο.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της εστίασης, τονίζοντας πως «η στήριξη στο μη μισθολογικό κόστος, τα ενοίκια, το κούρεμα του χρέους και μια γενναία ρύθμιση οφειλών είναι απαραίτητα για την διατήρηση της ελπίδας» στον κλάδο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στο χώρο του κέτερινγκ. «Τα catering αλλά και τα κτήματα μαζί με τους κλειστούς χώρους εκδηλώσεων αποτελούν ένα τμήμα της εστίασης που αντιμετωπίζει μείωση του κύκλου εργασιών που αγγίζει το 90% έως και 100%. Είναι απαραίτητη η άμεση λειτουργία χωρίς περιορισμούς καλεσμένων, με χρήση της μουσικής και βεβαίως ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα στήριξης με κεφάλαιο επανεκκίνησης για κτήματα και χώρους εκδηλώσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το ποσοστό επιχειρήσεων  κινδυνεύει με πτώχευση ανέρχεται στο 81% περίπου ανεξαρτλητως κλάδου
σύμφωνα με στοιχεία του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ
Στον κλάδο της εστίασης επαναλειτουργεί με το 75% των επιχειρήσεων του Κλάδου και μετις αρνητικές παραμέτρους της απαγόρευσης μουσικής και του περιορισμού των ωραρίων λειτουργίας.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.