Μητέρα άρπαξε τον 8χρονο γιο της μετά το σχολείο στη Θεσσαλονίκη



Μητέρα άρπαξε τον 8 ετών γιο της από το σχολείο του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και έκτοτε αγνοούνται. Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Ιουνίου, περίπου στη 1 το μεσημέρι. Η γυναίκα παρέλαβε τον 8χρονο Βασίλη Χατζηδημητρίου, χωρίς να υπάρχει κάποια σχετική δικαστική απόφαση.

Ο Βασίλης Χατζηδημητρίου έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.

«Στις 02/06/2021 και ώρα περίπου 13:00, η μητέρα του Βασίλη Χατζηδημητρίου, 8 ετών, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, καθώς παρέλαβε τον ανήλικο από το σχολείο του, 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση, και έκτοτε αγνοούνται. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου στις 2 Ιουνίου 2021 και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.