ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΣ!ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΔΕΙΞΕ 48 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ , ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ

 


Πρωτοφανές φαινόμενο στη Σιβηρία, με το θερμόμετρο να δείχνει μέχρι και…. 48 βαθμούς, όπως καταγράφηκε η θερμοκρασία στην πόλη Βέρχογιανσκ στον Αρκτικό κύκλο!

Ο καύσωνας που πλήττει την παγωμένη περιοχή του πλανήτη ανέβασε στα ύψη τις θερμοκρασίες, όπως κατέδειξαν και οι δορυφόροι sentinel του προγράμματος Κοπέρνικους. Η θερμοκρασία σήμερα κυμαινόταν από 35-48 βαθμούς Κελσίου!

Οι συνθήκες καύσωνα έχουν οδηγήσει σε λιώσιμο τόνους πάγων, ενώ ξέσπασαν μέσα σε 24 ώρες πάνω από 32 πυρκαγιές!

Ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας προειδοποιεί ότι μέχρι το 2030 οι καύσωνες θα μειώσουν σημαντικά τα επίπεδα παγκόσμιας παραγωγικότητας. Αναμένεται να χαθεί το 2,2% των παγκόσμιων εργατοωρών! Δηλαδή θα χαθούν 80 εκατομμύρια θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, ενώ μόνο στην Αφρική έως το 20% του ΑΕΠ αναμένεται να χαθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.