3.000 απόρρητα Email του FAUCI – 648 MB


Ο οργανισμός ICAN (Informed Consent Action Network -  Δίκτυο Δράσης για την Ενημερωμένη Συναίνεση) ύστερα από αγωγή κατά της FDA, απέκτησε –με βάση το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης– 3.000 απόρρητα e-mail του εγκληματία Fauci, από τα οποία αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα.

Μόλις αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του  Informed Consent Action Network.   

Μπορείς να τα κατεβάσεις από τη διεύθυνση (είναι 3.000 Email – 648 MB)

http://www.mediafire.com/file/e7wi0lqjd1d5lcx/ICAN_Fauci_Emails_2021_06_03.pdf/file

Λόγω όγκου δεν μπορώ να στα στείλω με mail. Αν θέλεις στα στέλνω μέσω του We Transer. Εγώ τα κατέβασα και μόλις τα επεξεργαστώ θα σ’ ενημερώσω.

Είναι σίγουρο ότι ο χείμαρρος των παρενεργειών (που δεν θα μπορούν αποσιωπηθούν) και "η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους του ανθρώπου" (Ελύτης), θα οδηγήσει σε ανατροπή του παγκόσμιου υγειονομικού πραξικοπήματος με πρόσχημα μια fake-πανδημία. (βέβαια με πολύ ακριβό τίμημα σε ανθρώπινο πόνο και ζωές).Μέχρι τότε, εμείς θα ξεσκεπάζουμε διαρκώς τους πραξικοπηματίες (χρησιμοποιώντας τις δικές τους πηγές). 

Ήδη, τα πιο αδιάλλακτα συστημικά εταιρικά μέσα Συγκάλυψης και Αποβλάκωσης άρχισαν να προετοιμάζονται για την «επόμενη μέρα» τους (μεταξύ αυτών οι New York Times και η Washington Post), που μέχρι τώρα χαρακτήριζαν ως "θεωρία συνωμοσίας" κάθε αναφορά στην εργαστηριακή κατασκευή του ιού, άρχισαν δειλά-δειλά να την... αποδέχονται. Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.