Τραγωδία στο Ηράκλειο: 22χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του


Τέλος στη ζωή του έβαλε το απόγευμα της Δευτέρας ένα νεαρό παιδί, μόλις 22 ετών στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ο 22χρονος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Θερίσου.

Το άψυχο σώμα του νεαρού εντόπισε ο θείος του λίγο μετά τις 8 το βράδυ, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός ήταν νεκρός για τουλάχιστον 12 ώρες. Ο 22χρονος δεν πήγε στη δουλειά το πρωί της Δευτέρας και ο θείος του ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε και στις κλήσεις του. Έτσι αποφάσισε να πάει από το σπίτι του όπου τον βρήκε νεκρό.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις και ο ιατροδικαστής προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: cretapost.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.