ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ αιτία θανάτου της 14χρονης από την Επανομή

 
Bullying στην Ελλάδα: Οι περιπτώσεις που συγκλόνισαν | in.gr
 ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ   αιτία θανάτου της 14χρονης από την Επανομή

Σπαρακτικη φιγουρα ο ιερες πατερας που κλαιγονντας  ... εχασα το κοριτσακι μου .παει το εχασα ....
Δεχονταν μπουλινγκ   λογω ευσωμου το κοριτσακι ,,,
πραγματικα μια μεγαλη μαστιγα που πρεπει επιτελους να ερεθι στην σωστη διασταση και τα παιδια τα νεανικα μην εχουνε πρωτυπα τυπου σαβαιβορ ,,ολα αυτα ειναι και εφημερα και αχρηστα ,,,η αθληση σε επιπεδα πραγματικα ειναι αλλο οπως και ο μεγιστος αγωνας τησ ζωησ ,,,

Από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ, προήλθε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατος της 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης.

Η 14χρονη είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη, άλλα μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή. ήδη εχει γινει  μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική.

 Κατόπιν της μήνυσης διενεργήθηκε, σήμερα το πρωί νεκροψία-νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός σύμβουλος.

Ηνεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.