Δολοφονία στα Σεπόλια: ο ΑΝΤ1 αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία


Σοκαριστικό  βίντεο - ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 32χρονου στα Σεπόλια πριν λίγο καιρό.
Ο εκτελεστής, σύμφωνα με το βίντεο που φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1, φαίνεται να προσεγγίζει το θύμα του ενώ πυροβολεί πισώπλατα.
Ο εκτελεστής εκτιμάται πως πυροβόλησε τουλάχιστον οκτώ φορές, τόσες είναι και οι βολίδες που βρέθηκαν στο σώμα του 32χρονου.
Στη συνέχεια το θύμα σέρνεται μέσα στην καφετέρια και για 18 δευτερόλεπτα φαίνεται να διατηρεί τις αισθήσεις του.
Οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα το πρωί σημειώθηκε ακόμη μία μαφιόζικη εκτέλεση, αυτή τη φορά στη Βάρη.


Στις 26 Φεβρουαρίου δύο άγνωστοι είχαν πραγματοποιήσει "πειρατεία" σε ταξί στην ίδια περιοχή και απειλώντας τον οδηγό αναζητούσαν τον 32χρονο στους γύρω δρόμους.
Όταν τον βρήκαν, τον πυροβόλησαν στα πόδια και ανάγκασαν τον ταξιτζή να τους μεταφέρει στον Σταθμό Λαρίσης όπου και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας μέσα στο ταξί δύο πιστόλια Zastava των εννέα χιλιοστών.
Ο 32χρονος "επανεμφανίστηκε" στις 9 Μαρτίου όταν κατέβασε από το αυτοκίνητό του πολίτη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και του το έκλεψε. Σε μικρή απόσταση όμως, στην οδό Βορείου Ηπείρου στα Σεπόλια, συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο και συνελήφθη.
Την ίδια περίοδο είχε συλληφθεί και πάλι στον Άγιο Παύλο γιατί κυκλοφορούσε οπλισμένος με ένα πιστόλι και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγώντας… ηλεκτρικό πατίνι και στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα χασίς.
Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ως μέλος σπείρας συμπατριωτών του, τα μέλη της οποίας είχαν κατηγορηθεί για 11 δολοφονίες και 13 απόπειρες, σε έναν "πόλεμο" μεταξύ αντίπαλων ομάδων διακίνησης ναρκωτικών.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.