Ομπάμα: Τα UFO που κατέγραψε το Πολεμικό Ναυτικό θα έπρεπε να μας ανησυχούν


Μιλώντας στην νυχτερινή εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν, ο Ομπάμα τόνισε πως τα ΑΤΙΑ που κατέγραψε ο αμερικανικός στρατός εγείρουν ανησυχίες και πρέπει να ληφθούν στα σοβαρά.

Εδώ και κάποιους μήνες, ο στρατός των ΗΠΑ και το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας έχουν δώσει στη δημοσιότητα αυθεντικά βίντεο που έχουν καταγράψει και αναλύσει, τα οποία εικονίζουν Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα να πετούν πάνω από πολλές περιοχές του πλανήτη μας, συχνά  παρεμποδίζοντας το έργο των στρατιωτικών αεροσκαφών και δορυφόρων.

Το Πεντάγωνο, μάλιστα, έχει προαναγγείλει τη δημοσιοποίηση μιας εκτεταμένης αναφοράς για τις θεάσεις ΑΤΙΑ από τον στρατό, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί τον Ιούνιο.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σχολίασε πως έχει δει και ο ίδιος ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο που «διέρρευσε» από το Πεντάγωνο, στο οποίο ένα μυστηριώδες όχημα κυκλώνει πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που βρισκόταν ανοιχτά του Σαν Ντιέγκο, προτού βυθιστεί και εξαφανιστεί στην θάλασσα.

Σχετικά με αυτό το βίντεο- που γυρίστηκε το 2019- δύο απόστρατοι αξιωματικοί του Ναυτικού εξέφρασαν επίσης τις ανησυχίες τους, υπογραμμίζοντας πως το όχημα ενδέχεται να φέρει τεχνολογία έως και κατά 1.000 χρόνια πιο προηγμένη από αυτήν που αξιοποιείται από το Ναυτικό.

Ο ένας από τους δύο, ο πρώην επικεφαλής μηχανικός Σον Καχίλ, είχε πει στο CNN ότι «Η τεχνολογία που φαίνεται πως έφερε το συγκεκριμένο όχημα δεν αποτελούσε κάτι που το Ναυτικό μας θα μπορούσε να καταπολεμήσει, με την τεχνολογία που είχε τότε στη διάθεσή του. Η τεχνολογία του ΑΤΙΑ  ήταν 100 με 1.000 χρόνια πιο προηγμένη από τη δική μας».

Το βίντεο αυτό αποτελεί ένα εκ των τριών καταγραφών που πραγματοποίησαν οι πιλότοι του Ναυτικού και κυκλοφόρησε πέρσι από το Πεντάγωνο.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν καταγραφές αντικειμένων στους αιθέρες μας, για τα οποία δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα», είπε ο Ομπάμα στην εκπομπή, έχοντας προηγουμένως παραδεχθεί πως όταν εξελέγη Πρόεδρος για πρώτη φορά, το 2008, ενδιαφέρθηκε άμεσα να ενημερωθεί σχετικά με τα ερευνητικά προγράμματα της αμερικανικής κυβέρνησης για την εξωγήινη ζωή.

«Όσον αφορά τα αντικείμενα αυτά, δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε το γιατί κινούνται όπως κινούνται, την τροχιά τους…δεν ακολουθούν μοτίβα που εξηγούνται εύκολα», προσέθεσε ο πρώην Πρόεδρος.

Ο Ομπάμα άφησε, επίσης, να εννοηθεί ότι γνωρίζει πράγματα που δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει στον αέρα.

Ερωτηθείς, πάντως,  για το εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί κρυφό εργαστήριο φύλαξης μορφών εξωγήινης ζωής, ο πρώην Πρόεδρος απάντησε: «Κοιτάξτε, στην έναρξη της θητείας μου είχα κάνει και εγώ την ίδια ερώτηση. Οι αρμόδιοι έκαναν τη σχετική έρευνα και μου απάντησαν πως όχι».

ΠΗΓΗ: The Sun 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.