Η MERCEDES ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΣΕ ΞΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.

Οι Γερμανοί δεν είναι ευχαριστημένοι με την εδώ αντιπροσώπευση τους και τον Ελληνα μάνατζερ και συζητούν να μεταφέρουν όλες τις δραστηριότητες και τις πωλήσεις τους στα χέρια του Ολλανδού επιχειρηματία της ΕΚΚΑ, που θεωρείται ο μεγαλύτερος dealer της Ευρώπης.

Επίσης θέμα υπάρχει με τα πούλμαν, τα ελαφρά και βαριά φορτηγά και τα μικρά επαγγελματικά αυτοκίνητα. Άλλο ένα ζήτημα που πρέπει να λύσουν οι Γερμανοί άμεσα είναι τα ανταλλακτικά. Ακόμα οι Γερμανοί εξέφρασαν την επιθυμία να πουληθεί και το κτήριο της Mercedes Ελλάς στην Κηφισιά.

 Περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της μητρικής εταιρείας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.